Dataworks4you

 

 • Dataworks4you is een intitiatief van Geelen Projects, Global Automotive Consultancy en newICTea B.V. Door het bundelen van onze jarenlange ervaring en expertise op automotive gebied en het IT vlak, springen wij snel in op de nieuwe gebruiksmogelijheden van "Big Data" binnen de autobranche.


  De missie van Dataworks4you

 • In de media wordt veel geschreven over Big Data toepassingen en database driven company's. Maar hoe ontsluit je die data op het toepasbaar te maken voor uw dagelijkse werkzaamheden?


  Dataworks4you heeft met de aanwezige in-house expertise deze data toegankelijk gemaakt en omgezet in voor u bruikbare informatie. U bepaalt zelf wanneer en hoe u deze data en/of informatie wil toepassen. Mocht het nodig zijn, wij denk graag met u mee om met vernieuwende en inspirerende oplossingen te komen.

 • De data met gegevens wordt niet als kant-en-klare applicatie aangeleverd, maar als zogenaamde webservice beschikbaar gesteld en ontsloten vanuit onze API. Hierin zijn we uniek!


  Van hieruit kan eigenlijk elke vorm van data en informatie aanlevering op structurele wijze worden geregeld. Voortschrijdend inzicht en inspelen op creativiteit blijft hiermee verzekerd. 


  U zit dus nooit "gevangen" in een standaard applicatie oplossing. We maken het daarom voor u niet alleen mooier maar ook veel makkelijker!