Dataworks4you

Van big data naar realtime informatie.

  • Dataworks4you is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen automotive data en internet specialisten. 


    Dit heeft geresulteerd in een voor de automotive sector vernieuwende wijze van dienstverlening. Middels een professioneel opgezette webservice (API) wordt op verzoek van de gebruiker data van op internet geadverteerde auto’s gebundeld en in één datapakket aangeleverd. Deze aanlevering gebeurd door ons aan de ‘voordeur” van uw eigen software aplicatie. Een andere mogelijkheid is dat u zelf een “schil” bouwt rondom de aangeleverde data cq informatie, die keuze laten we aan u.

  • U als gebruiker bepaald verder zelf hoe dit datapakket eruit komt te zien, wanneer u het nodig heeft en op welke wijze u deze informatie gebruikt. Wilt u zelf deze data nog verwerken in bruikbare (stukjes) informatie, dan is dat mogelijk.


    Deze informatie cq data is met name bestemd voor toepassingen waarbij de gebruiker zelf in zijn eigen software-applicatie deze data gebruikt of weergeeft. Er kan met een dataverzoek ook een bevraging worden gedaan voor de gegevens van gebruikte auto advertentiedata in het verleden. Dit is automatisch van toepassing wanneer een aanvraag op kenteken wordt gedaan.

  • De door Dataworks4you aangeleverde informatie cq data is hiermee geschikt voor iedereen in de autobranche die geïnteresseerd is in het realtime voeden van een "bigdata" database met de volledige informatie van alle auto’s geadverteerd in Nederland, inclusief de advertentie geschiedenis uit het verleden. 


    Ontsluiting van onze informatie vindt op eenvoudige wijze plaats doormiddel van een API. Ons streven, we houden het vooral simpel!